Recept koji PODIŽE IMUNITET NA MAKSIMUM i IZBACUJE SVE OTROVE!

Saveti, Zdravstveni saveti

Takođe i podstiče cirkulaciju, sprečava grip i prehladu

Redovno konzumiranje peršuna će mnogo poboljšati vaše celokupno zdravlje. Ljudi ga u malim količinama dodaju svojim receptima, uglavnom radi ukusa. Time ćete sebi učiniti ogromnu uslugu.

Peršun sadrži dve grupe jedinstvenih sastojaka, a svaka od njih je vrlo važna za celokupno zdravlje. Prva grupa uključuje prirodna esencijalna ulja, a druga flavonoide. Uporedo sa tim, peršun je veoma bogat vitaminima C, A i K, te se naročito preporučuje u sezoni prehlada i gripa. Takođe je dokazano da je peršun vrlo efikasan za poboljšanje izbacivanja toksina iz tela, kao i cirkulaciju krvi.

Dodavanjem limunovog soka peršunu  dobićete čudesni napitak, koji još i snižava nivoe lošeg holesterola u krvi.

Sok u čaši na stolu

Sastojci:
  • 1,5 litar vode,
  • 3 veze peršuna,
  • 1 kg limuna,
  • soda bikarbona.
 Priprema:

Istrljajte limun sa malo sode bikarbone kako biste uklonili prljavštinu i toksine. Najbolje je da limun kupite na pijaci i to onaj koji nije hemijski tretiran. Prokuvajte vodu i ostavite da se ohladi. Isecite limun na kriške i sitno iseckajte peršun, a zatim ih dodajte u ohlađenu vodu. Prekrijte poklopcem i ostavite da odstoji jedan dan u frižideru. Na kraju sve zajedno sameljite u blenderu i tečnost prespite u staklenu teglu ili flašu.

Za najbolje rezultate konzumirajte oko 100 ml napitka svakodnevno.

Izvor: webtribune.rs

51 comments

Оставите одговор