NIKAD nećete patiti OD KAŠLJA, BRONHITISA i LARINGITISA! Prirodni lek za vas i vaše dete!

Narodni lekovi, Pluća

Mnogi od nas često dobijaju neku virusnu ili bakterijsku infekciju. Tada se susreću sa raznim upalama, bronhitisom i kašljem, a često oporavak traje veoma dugo.

Virusne infekcije dovode do bronhitisa i tada se može osećati suvi ili mokri kašalj, koji može trajati i 2-3 nedelje. Mnogi će, kada se nađu u ovom stanju, otrčati da kupe antibiotike. To im može samo naštetiti, jer se antibiotici nikada ne koriste kada je u pitanju virusno oboljenje.To samo povećava rezistentnost tih mikroorganizama. Antibiotici se koriste za lečenje bolesti uzrokovanih bakterijama.

Ipak, bolje je okrenuti se prirodnim lekovima, koji će pomoći organizmu da se izbori sa bolešću, bez neželjenih dejstava.

  1. Recept

Skuvati 250 ml mleka, zatim ostaviti da se ohladi na sobnoj temperaturi. Kada se ohladi, dodati kašiku maslaca i kašiku meda. Pomešati sve sastojke, a onda i umućeno žumance i ¼ kašike sode bikarbone.

Uzimati ovaj lek pre spavanja, barem 5 dana, zbog postizanja boljih rezultata. Ovaj lek je odličan za lečenje kašlja, bronhitisa, upale grla i traheitisa, a mogu ga koristiti i deca.

  1. Recept

Potrebno vam je:

– 2 kašike maslinovog ulja
– 2 kašike vode
– 1 kašika meda
– 2 kašike limunovog soka

Priprema:

Pomešati i zagrejati sve sastojke i piti tokom dana, pola napitka ujutru, pola naveče.

Ne oklevajte i probajte ove prirodne lekove, jer se nećete pokajati.

Izvor: megagiga

34 comments

Оставите одговор