Napravite ELIKSIR ZA ZIMSKE DANE od samo dva sastojka! (RECEPT)

Saveti, Zdravstveni saveti

Dokazano je da je kombinacija oraha i meda jaka poput nekih najmoćnijim farmaceutskih preparata – možete doneti zaključak da se radi o izuzetnoj lekovitoj prirodnoj kombinaciji.

Za pripremu vam je potrebno:
  • pola kilograma kvalitetnog livadskog meda,
  • pola kilograma mlevenih oraha i
  • jedan limun.
Priprema:

Sastojke treba da izmešate u tegli u kojoj ćete čuvati lek dok ga ne potrošite. Lek se uzima svaka tri do četiri sata.

Med i orasi leče:
  • impotenciju,
  • anemiju,
  • glavobolju,
  • čir na želucu i još mnogo toga.

Kombinacija meda i oraha našem organizmu osigurava sve neophodne vitamine, mineralne materije, belančevine, masti, ugljene hidrate i još mnogo toga. Ovim putem smo za vas smo izabrali neke od poznatijih domaćih recepata, pravljenih od meda i oraha.

Med i orasi

Prirodni lek PROTIV ANEMIJE

Pripremiti smesu od pola kilograma meda i pola kilograma mlevenih oraha i soka od jednog limuna. Sve zajedno dobro izmešati i uzimati 3 puta dnevno po jednu kašiku. Med sa orahom je dobar za oporavak iscrpljenih i anemičnih osoba.

Prirodni lek ZA VISOK KRVNI PRITISAK

Kod problema sa visokim krvnim pritiskom preporučuje se svakodnevno uzimanje 100 grama oraha i iste količine meda u periodu od 45 dana.

Med i orasi LEČE GLAVOBOLJU

Ne samo da je jako ukusna poslastica, med u kombinaciji s orasima, već zaista dokazano i pomaže kod problema sa glavoboljom i nesanicom.

Med i orasi leče i ublažavaju simptome ČIRA NA ŽELUCU

Kod problema sa čirom na želucu potrebno je pripremiti orahovo mleko sa medom. Priprema je vrlo jednostavna: 20 grama mlevenih oraha pomeša se sa vrelom vodom, dobro promućka i procedi. U mleko dodati 2 kašike meda i uzimati pola sata pre svakog jela 2-3 kašike.

Kombinacija meda i oraha je dobra KOD IMPOTENCIJE

Pomaže od davnina oproban recept: mleveni orah pomešan sa medom u istoj razmeri. Uzimaju se dve kašike dva-tri puta na dan, pola sata posle jela. Da bi se postigli željeni efekti tura treba da traje najmanje od 20 do 30 dana.

Izvor: kakolijeciti.com

231 comments

Оставите одговор