NAJMOĆNIJI ČISTAČ ORGANIZMA: Za 24 sata izbacuje sve otrove

Saveti, Zdravstveni saveti

Detoksikacija organizma postala je imperativ u vremenu, u kojem živimo. Stres, zagađenje, hrana prepuna aditiva, lekovi koje konzumiramo, alkohol i duvan, stvaraju u našem organizmu pravu pravcatu deponiju štetnih supstanci, koje permanentno truju naš organizam.

Ovde donosimo tradicionalni recept za napitak, koji će, efikasnije od bilo čega, očistiti vaše telo od otrova i preporoditi vaš organizam!

Svi štetni otrovi imaju u našem telu dejstvo na naš krvotok i na taj način dolaze do svakog pojedinačnog organa. Zato vam je jasno, zašto je toliko važno da svoj organizam u određenim vremenskim intervalima čistite od nagomilanih štetnih materija.

Ali, podjedanko je važno i da izaberete adekvatan i delotvoran metod, koji je u isto vreme i bezbedan. Mi vam upravo donosimo recept za jedan takav detoks tretman.

Eliksir od belog luka i crnog vina čisti telo od viška soli i masnoće, rešava problem nadutosti i viška kilograma. Koristi se tradicionalno već dugi niz godina i pokazao se kao veoma delotvoran.

Našem organizmu je nekada potrebno da se pročisti, a ovaj prirodan lek pomaže da izbacimo toksine i poboljšamo cirkulaciju.

Oni koji su ga probali tvrde i da će vas osloboditi stresa i hroničnog umora!

RECEPT:

Sastojci:

  • 12 čenova belog luka i
  • pola litre crnog vina (može i kupinovo).

Priprema:

Očistite beli luk i usitnite ga, pa stavite u staklenu bocu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svetlosti 2 nedelje i svakog dana promućkajte po nekoliko puta.

Nakon 2 nedelje, procedite napitak i prespite u drugu, staklenu flašu.

Primena:

Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mesec dana.

NAPOMENA: Ovo je jak prirodni lek i zato ga primenjujte sa pauzom od 6 meseci između 2 tretmana, dakle, samo dva puta godišnje.

 Izvor: stil.kurir.rs / narodni-lekar.com