HEMOTERAPIJA – NAJSUROVIJA medicinska PREVARA! (VIDEO)

Maligne bolesti

U članku se navode ozbiljne, argumentovane primedbe, na standardne, medicinske metode lečenja malignih bolesti!

Dr Nicholas James Gonzalez, M.D., (December 28, 1947 – July 21, 2015) lekar iz Njujorka, bio je poznat po razvijanju režima Gonzalez (ili protokola Gonzalez), alternativnog lečenja karcinoma: „Hemoterapija je započeta 1946. god. , kad je Ministarstvo odbrane SAD zaposlilo 2 poznata farmakologa, sa Univerziteta „Jejl“, sa zadatkom da pronađu medicinsku upotrebu gasa iperit, poznatog bojnog otrova. Oni su počeli eksperimente i smanjivali su tumore kod pacova, primenom ovog gasa. Zatim su probali na jednom pacijentu, sa rakom limfe, i svi tumori su se povukli. Bez obzira što je taj pacijent umro, posle samo nekoliko meseci, pošto niko ranije nije video da pomoću droge može da se smanji tumor kod pacijenta, počeo je tretman hemoterapijom. Zbor te neverovatne reakcije, kod samo jednog pacijenta, koja je trajala nekoliko nedelja, razvila se čitava industrija hemoterapije.

To se jako dopalo farmaceutskim kompanijama, jer one su to mogle da patentiraju, dok prirodne tretmane ne mogu! One su mogle da izaberu 2 načina lečenja raka: prirodno i sintetičko. One su izabrale rešenje, pomoću sintetičkih droga, na osnovu iskustva sa samo jednim pacijentom. … Za 90% vrsta rak, hemoterapija nije efikasna, ali se gotovo na svim klinikama ona primenjuje, bez obzira na konačni efekat i što medicinska literatura tvrdi da hemoterapija ne leči te vrste raka.

Dr Peter Glidden: U časopisu „Klinička onkologija“ su objavljeni rezultati 12-togodišnjeg istraživanja efikasnosti hemoterapije u lečenju raka, pacijenata, koji su kao odrasli oboleli od raka, iz celog sveta. Rezultati su poražavajući: Čak u 97% slučajeva obolelih, hemoterapija je neefikasna. Hemoterapija se još uvek koristi zbog samo jednog jedinog razloga, a to je zbog novca, zato što lekari na tome zarađuju! Ako bi industrija automobila pravila kola, koja u 97% slučajeva eksplodiraju, da li bi i dalje imali biznis? Naravno da ne! Ovo je samo vrh ledenog brega, koji nam pokazuje, kako farmaceutska industrija ima kontrolu nad svima nama.

Dr Leonard Coldwell:„Dr Tullio Simoncini, onkolog iz Italije, je izjavio da medicinska profesija ima uspeha u lečenju raka samo u 2% slučajeva. Moje iskustvo, kao i iskustvo mojih kolega, je da se 27% ljudi sa rakom, koji ništa ne preduzimaju, se izleči! Džon Rokfeler je kreirao nastavni plan, za čitavo medicinsko obrazovanje u Svetu! On se postarao da mogu da se koriste samo hemikalije, koje on proizvede! Mi i danas radimo na isti način i zato ne postoji lekar, koji je u školi naučio kako da nekog izleči. Oni uče o hemijskim intervencijama ili hirurgiji, da bi maskirali simptome. Oni ne traže i ne leče uzrok bolesti, jer ih nikad nisu učili kako da izleče. To je pseudo nauka! Medicinska profesija je religija. Ako pogledamo kako izgleda koža osobe, koja je stradala od vatre, tako izgledaju unutrašnji organi kod osobe, koja je na tretmanu hemoterapije.“ Lečenje hemoterapijom ima sledeću ideju: Ako imate baštu, sa cvećem, žbunjem, drvećem, travom i sa malo korova, primenite sredstvo, kojim ćete sve da uništite, nadajući se da će ponovo da porasu samo lepe biljke, cveće, žbunje i drveće a ne i korov. Međutim, u takvoj situaciji se najčešće vrati samo korov. Isto tako je i sa rakom.

Pogledaj VIDEO

https://web.facebook.com/cpm.centar/videos/626689997500419/

Izvor: narodni-lekar.com / centarzaprirodnumedicinu.com

9.969 comments