Začin koji uništava ĆELIJE RAKA, obnavlja CREVA i zaustavlja SRČANI UDAR!

Namirnice

Svima je dobro poznat začin CRVENA PAPRIKA. Ovaj začin se koristi kao lek hiljadama godina, a takođe je popularan u tradicionalnoj i modernoj medicine, zbog svojih neverovatnih zdravstvenih prednosti.

Kako crvena paprika leči vaše telo?

Ona uništava ćelije raka, obnavlja creva i pomaže da izgubite na težini. Crvena paprika je moćna superhrana koju treba koristiti češće. Crvena paprika (Capsicum) koristi se za mnoge probleme s probavom kao što su proliv, grčevi, bol u želucu, crevni gasovi, itd. Takođe, može se koristiti za srce i krvne sudove, slabu cirkulaciju krvi, visoki holesterol, preterano zgrušavanje krvi i sprečava bolesti srca.

Crvena paprika sadrži aktivni sastojak, poznat kao kapsaicin, koji je prema istraživanjima sa Univerziteta u Pittsburghu Medicinskog fakulteta tretira ćelije raka gušterače. U drugoj studiji, naučnici su otkrili da je kapsaicin zaustavio rast ćelija raka prostate za oko 80 %.

Crvena paprika

Prema studijama, dodajući 8 do 10 grama crvene paprike u svaki obrok, smanjuje osjećaj gladi nakon jela i smanjuje kalorije koje se konzumiraju tokom sledećih obroka. U ispitivanjima na ljudima, istraživanja su dokazala blagotvoran učinak kapsaicina na sluznicu želuca te linije želudca.

Takođe, crvena paprika je bogata vitaminima A i C, kao i vitaminima B kompleksa, kalijuma i kalcijuma, koji pomaže telu popravku sluznice želuca i creva.

Izvor: novonovo.info

471 comments

Оставите одговор