Crvena paprika

SPREČITE SRČANI UDAR samo jednom namirnicom U 60 SEKUNDI!

Narodni lekovi, Srčani udar, Srce i krvni sudovi

Kako biste sprečili srčane, ali ostale bolesti, te srčani udar, potrebno je da se zdravo hranite i dovoljno krećete. Održavajte normalnu kilažu jer gojaznost dovodi do toga da dobijete srčani udar i pre 30. godine.

Zaštitite se, sprečite to. Ako konzumirate puno soli i masti, začepićete krvne sudove i doći će do srčanog udara. Zato smanjite sa tim i jedite zdravu hranu.

Ovde ćemo vam pokazati nešto što će delovati preventivno na srčani udar. Takođe, pomoći će vam ukoliko dobijete srčani udar, a još niste dobili stručnu pomoć. Naravno, najbitnije je da odete doktoru ili pozovete hitnu pomoć. Ovo možete popiti dok čekate hitnu.
Naravno, ne zapuštajte se, a ovaj lek vam inače može pomoći da sprečite to stanje. Uz to se zdravo hranite i krećite, a ovaj prirodni lek konzumirajte u normalnoj količini, ne previse, jer je prilično jak.

Radi se o crvenoj, ljutoj papričici, naziva se još “aleva”.

Priprema

U ključalu vodu stavite pola ili čitavu malu kašiku crvene papričice u prahu i ostavite da odstoji jedan minut.

Tucana paprika

Upotreba

Sačekajte malo, da ne bude mnogo vrelo, jer nije zdravo da konzumirate mnogo vruće, pa popijte jednu šolju. Pijte ovaj napitak nekoliko dana ali ne baš često.

Ukoliko se nađete nekom da pomognete u ovoj situaciji i ta osoba nije u stanju da sama popije, stavite joj nekoliko kapi ovog čaja u usta. Podrazumeva se da zovete i hitnu pomoć.

Izvor: bodybalkan.com / narodni-lekar.com

4.231 comments