Neverovatan metod: ZAUVEK UKLANJA BOLOVE U KOSTIMA!

Kosti i mišiće

Efekti tretmana se ne javljaju odmah, već postepeno – nakon dve nedelje počinje pravo pročišćavanje organizma

Jasno je da svi toksini u organizmu stvaraju otpad i da je važno s vremena na vreme uklanjati ove otrove i njihov otpad.  Postoje različite metode detoksikacije i čišćenja organizma, ali nijedna nije tako efikasna kao detoksikacija sa braon pirinčem.

Uzmite onoliko kašika braon pirinča koliko imate godina, isperite i sipajte u staklenu teglu. Napunite teglu toplom vodom, zatvorite poklopac i ostavite u frižideru. Ujutru procedite vodu, uzmite jednu punu kašiku braon pirinča i kuvajte je 3-4 minuta, bez soli u redovnoj vodi. Pojedite to na prazan stomak, najbolje ujutru.

Preostali pirinač ponovo prelijte prokuvanom vodom i ostavite u frižideru do sledećeg jutra.

Ponavljajte proces svakog dana, dok ne potrošite sav pirinač iz tegle.

Braon pirinač u korpicama

Tajna je u tome što braon pirinač poseduje kristalnu strukturu. Kada se zrna potope, skrob se uklanja i pojavljuju se ćelije. Braon pirinač se vari u crevima, a ne u stomaku, tako da njegova zrna deluju kao apsorbenti. Na ovaj način se creva, krvni sudovi, zglobovi i drugi delovi tela oslobađaju od toksina, teških metala i drugih štetnih supstanci.

Čišćenje tela pirinčem pomaže pri normalizaciji metabolizma i reguliše telesnu težinu. Nakon ovog tretmana ćete se osećati i zdravije i mlađe. Postoji samo jedan uslov, nakon što unesete braon pirinač ujutru, naredna 3 sata, ne bi trebalo da jedete i pijete bilo šta.

Nasmejana devojka

Nakon ove detoksikacije nestaje sav bol u leđima, vratu i zglobovima. Efekti tretmana se ne javljaju odmah već postepeno. Nakon dve nedelje počinje pravo pročišćenje organizma. Toksini počinju da izlaze kroz urin i stolicu, što ćete primetiti po boji urina koji će postati mutan.

Nakon toga ćete se osećati lepše i mlađe.

Ne zaboravite da unosite puno tečnosti, najmanje 2 litre dnevno. Najbolji izvor tečnosti su voda i zeleni čaj.

Izvor: webtribune.rs

961 comments