NAJBOLJI prirodni LEK ZA PROSTATU na svetu

Narodni lekovi, Ostalo

Jedan od najvećih zdravstvenih problema sa kojima se muškarci susreću od pamtiveka u svim delovima sveta predstavljaju tegobe sa prostatom. One mogu biti različite naravi , jačine i oblika. Skoro svaki drugi muškarac stariji od 45 godina već je imao problema sa prostatom a velika je verovatnoća da će ih svi doživeti ukoliko dočekaju poznu starost. U zadnje vreme ta granica starosti u kojoj se muškarci susreću sa ovim problemom sve se više pomera.
Prostata je mišićavi organ veličine oraha koji jednim delom prstenasto zatvara mokraćni kanal. Njena funkcija je produkcija sekreta koji prenosi spermatozoide.
Kako muškarci stare često dolazi do različitih problema sa prostatom a najčešči su uvećanje prostate, akutna i hroničan upala i sve češće rak prostate. Rak prostate je kod muškaraca najčešća vrsta raka uz onaj na plućima. Ono što za žene predstavljaju problem sa dojkom ili reproduktivnim organima to je svakako za muškarce prostata.

Odgovor medicine sastoji se u različitim terapijama ali vrlo često medicinske terapije su bez rezultata ili sa nedovoljno rezultata.

Neke od tegoba koje muče muškarce, koji imaju problem sa prostatom su
  • učestalo mokrenje,
  • nemogućnost potpunog izmokravanja,
  • noćno mokrenje,
  • opšta slabost,
  • hladnoća i bol u donjem delu leđa i genetalija,
  • problemi sa erekcijom,
  • problemi sa ejakulacijom itd.

 

Bol u leđima

Što se prirodnih odgovora na ovo stanja tiče njihov izbor nije prevelik. Najzastupljenije je korištenje

  • soka i ČAJA OD BRUSNICE te
  • SEMENKI i ULJA od BUNDAVE.

Ipak ovde ćemo vas upoznati sa NAJJAČIM ORUŽJEM KOJE NAM U PRIRODI STOJI NA RASPOLAGANJU u borbi sa svim nabrojanim bolestima prostate. Radi se o travi pod nazivom VRBOVICA ili SVILOVINA (Epilobium parviflorum). Biljka uspeva u našim krajevima a možete je pronaći i kod većine travara ili čak prodavaca bilja u prodavnicama i pijacama, u svim zemljama jugoistočne Evrope.

Vrbovica je po ovoj svojoj nameni poznata već par stotina godina ali se vremenom pod uticajem medicine njena moć polako zaboravljala. Biljku je ponovo aktuelizirala najčuvenija narodna travarka iz Austrije Maria Treben, čije su knjige prodate u preko 10 miliona primjeraka. Marija Treben izlečila je lično na hiljade pacenata sa problemima prostate širom Evrope, koristeći isključivo skromnu biljku vrbovicu.

Trava Vrbovica

Recept:

Pronađite vrbovicu , postoji više vrsta a kao lekovite za prostatu mogu se koristiti:

Ružičata vrbovica (Epilobium roseum), sitnocveta vrbovica ( Epilobium parviflorium) , planinska vrbovica (Epilobium montanum), tamnozelena vrbovica (Epilobium obscurum) , brežuljkasta vrbovica (Epilobium collinum), alpska vrbovica (Epilobium anagallidifolium) te močvarna i šljunkovita vrbovica.

Punu čajnu kašiku osušene ili sveže biljke poparite u 2 dcl vrele vode. Ostavite da odstoji 5-10 minuta , izvadite travu a čaj popijte. Čaj se pije dva puta na dan i to ujutro na tašte i navečer pred spavanje. Čaj pijete koliko je potrebno ali najmanje nekoliko sedmica. Prve rezultate poboljšanja stanja možete očekivati dosta brzo.

Čaj se koristi kod svih problema sa prostatom i daje odlične rezultate. Marija Treben sa uspehom je ovim čajem lečila upale prostate i mokraćnog mehura , probleme sa mokrenjem uzokovane prostatom , krvarenja u mokraći , tegobe i bolove u prostati i mehuru ali i bubrezima, rak prostate i rak mokraćnog mehura.

Interesantno je napomenuti da se vrbovica kao čaj i najbolji lek za prostatu spominje na svim kontinentima, kulturama i jezicima što dovoljno govori o njenoj univerzalnoj prepoznatljivosti i uspjehu.

Čaj je prijatnog ukusa, biljka je potpuno bezazlena i ne morate se brinuti za bilo kakve nus pojave. Nema potrebe da pojačavate dozu u odnosu na ovu koju smo vam preporučili, znači dve šolje od po 2 dcl čaja na dan.

Podelite ovo saznanje putem Facebooka sa prijateljima, kojima je možda potrebno.

Izvor: ZdravljeBEZdoktora

867 comments