Mislili ste da nema leka za BOL U LEĐIMA? Ima i NE MOŽE BITI LAKŠE!

Kosti i mišiće

U današnje vreme gotovo da nema osobe koja se ne žali na bol u leđima. Ista muka mučila je i tok šou voditelja i osnivača sajta “elephantjournal.com”, Vajlona Luisa, ali on je uz pomoć jednog malog trika uspeo da reši taj problem za sva vremena. Sada ga otkriva i nama:

“Već godinama svakog dana radim na računaru. Uh! Tokom rada na laptopu, moja ramena i vrat se, kako sati prolaze, podižu  i podižu sve dok ne počnem da podsećam na T-reksa, samo bez velikih zuba. Sa sve njegovim skupljenim ramenima i malenim ručicama. To je bolelo!”

Zena sa problemom kicme

Joga, planinarenje, vožnja bicikla, istezanje… akupunktura – sve je pomalo pomoglo, ali nedovoljno. Bol u leđima, vratu, pa čak i glavobolje! Bol! Godinama! Onaj bol koji vas učini matorim i džangrizavim.

A onda, moj drug, Žan, je onako neobavezno rekao nešto što me je preporodilo: “ Urolaj peškir, čvrsto, ali ne previše. Kao veliki burito od peškira. I spavaj na tome”

Bilo da ležim na leđima ili na boku, peškir postavim iznad ramena, tačno ispod lobanje. Ovo sprečava moju glavu i ramena da se spoje u jedno.

Sada, spavam kao beba, koja spava toliko dobro i ustaje ujutru kao lav, spreman da pokori svet.

Hvala ti, Žan!

 Izvor:  elephantjournal.com

42 comments

Оставите одговор