TIBETANSKI RECEPT beli luk i limun, za SRCE, KRVNE SUDOVE, VID, IMUNITET …

Narodni lekovi, Srčani udar

Tibetanski recept je pronađen u jednom budističkom manastiru na Tibetu i smatra se da je njegova starost najmanje 2000 godina.

Ovaj lek protiv holesterola i triglicerida kao i  naslaga na krvnim sudovima, produžava vek te se smatra za eliksir mladosti – dugovečnosti.

STARI TIBETANSKI RECEPT POZNAT OD DAVNINA

Definitivno spada u  najjednostavniji, najefikasniji i najjeftiniji način za lečenje holesterola koji postoji. Svako može da ga pripremi u kući i da se obogati njegovim svojstvima.

Osim što je delotvoran za čišćenje krvnih sudova, tibetanski lek poboljšava njihovu elastičnost (sprečava pucanje krvnih sudova), preventivno deluje kod ateroskleroze, infarkta srca, moždanog udara i angine pektoris. Popravlja vid, daje organizmu potrebnu energiju i samim tim ga i podmlađuje takođe sprečava nastanak kancera.

Za njega vam je potrebno:
  • voda 1,5 litar
  • beli luk 300 grama
  • kilogram limuna
Priprema :
  1. Limun sa korom i beli luk sitno sameljite i stavite u litar i po vode koja je prethodno proključala.
  2. Na smanjenoj vatri u poklopljenom sudu kuvati najduže 15 minuta.
  3. Nakon toga sklonite sa vatre i prohladite.
  4. Prespite dobijeni tibetanski lek u staklenu posudu ili teglu.

Beli luk i limun

KAKO SE KONZUMIRA TIBETANSKI LEK?

Svaki dan izjutra popijte na prazan stomak po 0,5 dl ,terapiju primenjujte narednih 25 dana. Zatim napraviti pauzu od 10 dana i onda ponovo primenite sve dok se potpuno ne oporavite.

KAKVA SU ISKUSTVA SA TIBETANSKIM LEKOM

Važno je napomenuti da se morate pridržavati  dnevne doze leka i nakon oporavka i poboljšanja prekinite terapiju. Ukoliko ste zdrava osoba i tibetanski recept i lek uzimate isključivo da biste sprečili pad imuniteta i da poboljšate vaše opšte zdravstveno stanje, primenjujte ga jednom do najviše dva puta godišnje po 25 dana. Napravite razmak od 6 meseci između dve kure.

KOJI SU NEDOSTACI OVOG PRIRODNOG LEKA?

Zvanično ne postoji ni jedna kontraindikacija na ovaj tibetanski recept. Ipak osobe sa slabim i razdražljivim stomakom treba da budu oprezne sa ovim lekom. Takođe ukoliko koristite bilo koji lek za razređivanje krvi -antikoagulans obavezno se posavetujte sa vašim lekarom .

Izvor: dijetamesecevemene.com

46 comments

Оставите одговор