Zubobolja

Ovo je NAJBOLJI, NAJBRŽI, prirodni lek PROTIV ZUBOBOLJE!

Glava, Usta i zubi

Zaboravite na sve one lekove kojima se kljukate u nadi da će zub prestati da vas boli. Sve što je potrebno je da posegnete za nečim što je garantovano sastavni deo kuhinje svake domaćice.

Kada neko kaže karanfilić, obično pomislite na kuvano, crno vino čiji je važan sastojak. Neki ga koriste i kao dodatak jelima, ali verovali ili ne, on ima i antiupalno dejstvo, pa će vam pomoći da se oslobodite zubobolje za tren oka.

Karanfilic1

Najjednostavniji potez prilikom zubobolje je da stavite jedan celi karanfilić u usta, i zagrizete ga među zdravim zubima da bi pustio ulje. Držite omekšali karanfilić na bolnom zubu 30-tak minuta. Ispljunite ga, a proces možete i ponoviti nekoliko puta u toku dana da biste olakšali zubobolju pre nego što posetite stomatologa.

Ukoliko vam karanfilić stvara neprijatan osećaj među zubima, poslužite se gazom. Stavite nekoliko karanfilića u gazu, i napravite malu kesu. Razbijte karanfilić čekićem za meso kako bi ispustio svoje blagotvorno ulje. Tako navlaženu gazu, prislonite na bolno mesto.

Verujte, bićete nam zahvalni!

Izvor: Nadlanu.com / Narodni-lekar.com

303 comments

Оставите одговор