IZLEČITE DIJABETES za 3 meseca!

Narodni lekovi, Ostalo

Šećerna bolest ili dijabetes  je hronični, sistemski poremećaj metabolizma, koji se karakteriše hiperglikemijom, trajno povišenim nivoom šećera u krvi. Nastaje zbog smanjene sekrecije ili smanjenog biološkog dejstva hormona insulina. Taj nedostatak ometa razmenu ugljenih hidrata, masti i belančevina u organizmu, a nakon dužeg vremena utiče i na strukturu i funkciju krvnih sudova, živaca i drugih vitalnih organa i organskih sistema.

Dijabetes se danas ubraja među najčešća endokrinološka oboljenja, a stručnjaci kažu da je to bolest savremenog doba. Iako većina tvrdi da je presudna genetika, veliki je broj faktora koji pospešuju nastanak ove bolesti: sklonost ka unošenju većih količina slatkiša, smanjena fizička aktivnost, prelazni period kod muškaraca i žena (klimakterijum), sklonost ka infekcijama, nazebima i zapaljenjima,  stres, povrede, hirurške intervencije itd.

Dijabetes je u Srbiji peti vodeći uzrok smrtnosti, a godišnje od ove bolesti umre približno 2500 osoba.

Čaj, pravo čudo u borbi protiv dijabetesa

Pre nekoliko godina, bio sam još jednom, prijatno iznenađen efikasnošću narodne medicine, čak i kod zdavstvenih problema, za koje zvanična medicina nema brza i efikasna rešenja! Naime, kad sam bio u poseti prijatelju, upoznao sam jednog veoma vitalnog čoveka, za koga sam pretpostavio da se nalazi u starosnoj dobi, ranih sedamdesetih godina! Iznenadio sam se, kad sam od njega čuo, da je odavno premašio devedesetu godinu starosti! Posebnu pažnju privukla mi je njegova priča, o tome kako je, pre više od 30 godina, definitivno izlečio dijabetes. Evo njegove priče:

Početkom 80-tih godina, prošlog veka, živeo je u Sarajevu i bio je društveno vrlo angažovan! S tim u vezi, bilo je planirano, da predsedava jednim visokim telom, u okviru organizacije Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, 1984. godine! Međutim, baš u to vreme, otkriveno je da boluje od dijabetesa! Problemi, koje je počeo da oseća, potpuno su ga omeli i morao je da svoje mesto ustupi drugome a on je bio primoran da svu pažnju posveti novootkrivenoj bolesti!

I kako to obično biva u pričama sa srećnim krajem, neki prijatelj mu je dao recept, koji navodno potpuno otklanja problem dijabetesa! Isprobao je taj recept, čaj, koji se pije 3 meseca, svakodnevno! I njegovoj sreći nije bilo kraja, kad je ustanovio, da su već samo posle 3 meseca upotrebe čaja, njegovi nalazi šećera bili u dozvoljenim granicama! Od tada, može se reći da je dijabetes, za njega, prošlost!

Pitao sam gospodina kako se priprema taj čaj i on mi je objasnio, do u detalje! Pošto statistika pokazuje, da je dijabetes, u savremenom društvu, u velikoj ekspanziji, odlučio sam da pripremim taj čaj i dam nekim, sojim prijateljima, koji imaju uvećan šećer u krvi, da ga isprobaju! Rezultati su bili veoma pozitivni: Kod nekih prijatelja, nalazi šećera su svedeni na normalu, a kod drugih, dovedeni blizu granice normalnog nalaza. Naravno, smanjivanje šećera u krvi, omogućilo je nekima, da potpuno ukinu konzumiranje lekova za dijabetes, dok su drugi samo smanjili svoju dozu lekova!

Priprema čaja

U kipuću vodu, staviti „ravnu“ kašičicu pripremljenog praha. Čaj treba da vri 15 minuta. Zatim se procedi i pije se topao!

Upotreba

Čaj piti svakodnevno 3 meseca!

Ukoliko je, posle tromesečne terapije, nalaz šećera u krvi još uvek uvećan, preporučuje se ponavljanje tromesečne terapije čajem, 3 do 5 meseci, nakon završetka prvog ciklusa!

Čaj, u vidu praha, po ceni od 1200,00 dinara,  možete naručiti, u količini, potrebnoj za JEDNOMESEČNI TRETMAN, narudžbenicom ispod!

Izvor:  narodni-lekar.com

NARUČITE ČAJ

2.643 comments