Imate ga u kući, a njoj je izlečio bolni ARTRITIS za 2 nedelje! Počnite s terapijom ODMAH!

Kosti i mišiće

Kad zglobovi zaškripe i ukoče se, jedina želja nam je da se vratimo na staro, ali kod osteoartritisa i reumatoidnog artritisa, dva najčešća oblika artritisa, povratka na staro skoro da i nema.

Reumatoidni artritis je sistemska upalna reumatska bolest i, za razliku od osteoartritisa koji pretežno pogađa “prave” zglobove, zahvata i zglobove i vanzglobne strukture, ali može da zahvati i celi organizam.

Za reumatoidni artritis smatra se da su, uz genetsku predispoziciju, potencijalni okidači i neki virusni i bakterijski infekti ali i životne navike.

Lindi Faulkner, je dijagnostikovan artritis u 2015. godini. Od tada, ona je pokušala mnogo različitih tretmana, uključujući i lekove protiv bolova i steroide, ali svi su imali malo uspeha i pomogli samo u kratkom roku. I, na žalost, bez obzira na to što je uradila za lečenje simptoma, bol, koja je počela u zglobovima, je prešla na leđa i vrat i bila je u porastu. Jednog dana, Linda je odlučila, na savet prijateljice, da proba ovaj preparat sa jabukovim sirćetom.

Ona je počela da pije ovaj preparat napravljen od kašike meda i kašike jabukovog sirćeta sa malo tople vode svakog jutra i večeri. I, dve nedelje kasnije, bolovi su se znatno smanjili, po prvi put otkako se javila bolest. Linda je bila šokirana i zapanjena istovremeno.

artritis

Ove bolesti su skoro neizlečive, odnosno ne može da se vrati stanje kakvo je bilo pre nastanka bolesti, ali, u oba slučaja, oboljenje može da se kontroliše i uspori. Terapije koje preporučuju lekari smatraju se agresivnim i više štete učine nego što pomognu, s toga, možda da probate sa ovim prirodnim preparatom, nemate šta izgubiti!

Izvor: novi

1.937 comments