Dramatično upozorenje naučnika: 5G MREŽA SEJAĆE SMRT!

Saveti, Zdravstveni saveti

Možete li zamisliti skoru budućnost u kojoj će većina uređaja koje imate u kući biti bežična?  Za 2020. godinu najavljuje se uvođenje najnovije vrste mobilne i internetske mreže. Reč je o 5G mreži ili mreži pete generacije, koja se već naveliko testira u SAD.

A upozorenja o njenoj štetnosti i dalje se potpuno ignorišu. Posle 4G mreže, koja je označila uvođenje bežičnog prenosa informacija, sprema nam se nešto novo, što bi, nažalost, moglo da ima nesagledive posledice na naše zdravlje i uopšt život na planeti.

5G 1 mreza

Jednom kada se definitivno uvede ova nova tehnologija, antene 5G mreže biće na svakom koraku, a njene zastrašujuće visoke frekvencije prolaziće kroz našu kožu i tkiva izazivajući mutacije i tumore. Po svemu sudeći pred nama je tehnološki zastrašujuće napredna i brza, no ne baš svetla budućnost, kad je reč o našem zdravlju i sigurnosti.

Brojne studije već su potvrdile štetnost 4G mreže, koju trenutno koristimo, a neke od opasnih posledica na ljudsko zdravlje su, među kojima su:

  • rak i tumori,

  • kardiovaskularna oboljenja,

  • hormonski poremećaji,

  • nesanica,

  • depresija,

  • glavobolje,

  • smanjena plodnost.

Upotreba bežične mreže ili Wi-Fi-ja dokazano povećava učestalost raka kod ljudi, a često korišćenje mobilnog telefona i smartfona dovodi do znatno većeg rizika od tumora na mozgu.  I dok tehnološka industrija tvrdi da je 5G mreža sigurna, izvještaj Američkog nacionalnog toksikološkog programa o toj mreži tvrdi suprotno. Naime, visoke frekvencije mikrotalasnog zračenja kakvo koristi 5G mreža mogle bi imati razorne posledice na ljudsko zdravlje.

Uvođenje ove mreže označava i „eksploziju“ primene bežične tehnologije jer će većina uređaja postati bežična, što će ujedno značiti i da ćemo biti mnogo više izloženi štetnom zračenju.  Više od 90% mikrotalasnog zračenja apsorbuje se kroz našu kožu.  To znači da će naša koža nakon uvođenja 5G mreže zapravo služiti kao „sunđer“ za upijanje ovih štetnih zračenja.

5G 2 mreza

Studije su takođe pokazale da su ovakva zračenja jako štetna i za naš vid i imuni sistem, a uz to ugrožavaju i regeneraciju ćelija te slabe našu otpornost na bakterije. Osim nas samih, 5G mreža mogla bi ugroziti i biljni i životinjski svet na planeti. Ona bi se mogla negativno odraziti, na primer, na ptice i pčele. A ono što zasigurno znamo jeste – kad nestanu pčele, nestaće i ljudi.

Posle testiranja tokom 2017. više od 180 naučnika i istraživača zatražilo je da se zaustavi uvođenje mreže pete generacije. Razlozi za to su nedovoljna istraženost njenog štetnog dejstva i moguće posledice ne samo na ljudsko zdravlje nego i na sveukupni život na planeti. Ovi naučnici podneli su 11 žalbi i zahteva i upozorili da je mreža 5G delotvorna samo na kratkim relacijama,  slabo se prenosi kroz tvrde materijale,  zahteva puno gušću umreženost, a to znači da će se morati postaviti jako veliki broj antena. Jesmo li zaista spremni da platimo toliko visoku cenu svojim zdravljem, samo kako bismo imali 10-50 puta brže internet i mobilne veze?

Izvor: tamodaleko.co.rs / narodni-lekar.com

425 comments

Оставите одговор